Waarom ik niet meer actief ben op sociale media?

Beste vrienden

Gisteren heb ik mijn Facebook –en Instagramprofiel, mijn Twitteraccount en mijn Facebookpagina verwijderd. De reden daarvoor moet niet ver gezocht worden.

Velen denken niet na vooraleer ze reacties schrijven, ook onder mijn posts en tweets. Men vergeet uit het oog dat mensen met slechte bedoelingen ook kunnen meelezen. Terroristen zijn ook actief op sociale media, lezen de reacties en leren de zwakke plekken kennen van onze samenleving, vandaag de dag is dat meer dan ooit onze verdeeldheid die na elk nieuwsfeit duidelijk wordt.

Aanslagen leiden tot meer verdeeldheid, die zich duidelijk etaleert op sociale media, terroristen zien dat en verkneukelen zich erin. Daarom heb ik besloten om niemand de kans te geven via mijn profiel, account of pagina bij te dragen aan deze verdeeldheid. Misschien hebben jullie opgemerkt dat ik alle vriendschapsverzoeken accepteerde, ik maak namelijk geen onderscheid tussen mijn medeburgers of ze nu links of rechts georiënteerd zijn. Mijn bedoeling is nog steeds om mensen dichter bij elkaar te brengen, maar de verdeeldheid kwam duidelijk naar boven op mijn profielen en pagina's op sociale media.

Om te vermijden dat mensen met slechte bedoelingen en terroristen gebruik maken van deze verdeeldheid, heb ik besloten om voortaan via mijn eigen beveiligde website te communiceren met de buitenwereld. Ook zal ik mijn opiniestukken en artikels blijven publiceren via de media.

Gelieve dit bericht verder te delen zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van mijn beslissing, maar vooral om het bewustzijn te vergroten.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten

Montasser AlDe'emeh

Reacties op dit artikel

Maya
Begrepen, ik zal het zoveel mogelijk delen Denk om jezelf, Ben al opgelucht dat er niets mis is met je. Groetjes Maya
Stijn
Begrijpelijke beslissing. Gelukkig blijf je wel je stem uitdragen via de grote kanalen. Blijf zo verder doen, we hebben je nu meer dan ooit nodig! :)
Bart Colyn
Ik ben met U in contact gekomen via Brigitte Melon en Magdalena Cornelia. Ik zou het heel jammer vinden om uw artikelen en opiniestukken... Alvast dank bij voorbaat.
Magdalena Cornelia
Het bijzonderste is dat je ok bent. Je zal dit goed overwogen hebben,daarvan ben ik overtuigd. Alvast bedankt voor alles, mijn onvoorwaardelijke steun blijf je hebben zoiezo. Zorg goed voor jezelf. Ik wens je het beste toe op alle vlak. Groetjes Magdalena
Brigitte Melon
Dag Montasser, je hebt dit weloverwogen en ik respecteer je beslissing. Wij zullen onze strijd tegen de leugenpers alleen moeten verder zetten. We vinden je steun hopelijk terug via de klassieke mediakanalen. Als je de kans krijgt. Ik wens je veel succes en alle goeds.
Katrien
Alle begrip. Alle steun. Sterkte en succes in alles wat je doet ????
Anne Wynants
Was al ongerust dat je overal op sociale media was verdwenen maar begrijp u volkomen... Ik wens u het allerbeste in alles wat je doet, je bent fijn mens, Grtjs Anne.
Johannes Petrus Maria Wubbe
Ik hoop dat het steeds duidelijker is dat er opgehouden moet worden met de propaganda via de media, en er meer discours moet plaats vinden, en ja dan maar zoals je nu je weg hebt gekozen. Het is heel erg en zo zal ook ik dit bericht verspreiden in NL CH B D want je medestanders waarderen je gefundeerde artikelen/reportages. John
Max Vanwonterghem
RESPECT !!!
Walter druyts
T beste daar en hopelijk lees ik nog veel van je via andere kanalen
Walter druyts
T beste daar en hopelijk lees ik nog veel van je via andere kanalen
Staf De Beyn
Alle begrip,alle steun,breng vooral jezelf niet in gevaar.sterkte en veel succes en alle goeds.Staf
Isabelle Vandenbrande
Bedankt voor je belangrijke bijdrage aan onze maatschappij, gelukkig kunnen we je verder volgen in media. Veel succes!
Peter Calluy
Ik snap het wel man. Hou je taai mate en tot later ????

Reageer